Politica GDPR

Această Politică de Confidențialitate și Protecția Datelor explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în timp ce utilizați website-ul nostru https://www.asgtauto.ro/ și serviciile asociate acestuia. Respectăm drepturile dumneavoastră de confidențialitate și ne angajăm să protejăm datele personale pe care le furnizați în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

Colectarea informațiilor personale

Atunci când accesați website-ul nostru, vă rugăm să rețineți că este posibil să colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc., atunci când interacționați cu diferitele secțiuni ale website-ului nostru, inclusiv în procesul de achiziție a mașinilor.

Utilizarea informațiilor personale

Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru a vă furniza serviciile solicitate și pentru a vă contacta în legătură cu orice solicitare sau întrebare pe care o aveți. Utilizăm, de asemenea, aceste informații pentru a vă trimite actualizări despre produsele și serviciile noastre, în măsura în care sunteți de acord să primiți astfel de comunicări.

Protejarea datelor personale

Ne angajăm să protejăm datele personale pe care le colectăm și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea incorectă a acestor date.

Divulgarea informațiilor către terți

Informațiile dumneavoastră personale pot fi divulgate către terți doar în măsura în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dumneavoastră sau în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact furnizate mai jos.

Modificări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate și Protecția Datelor. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări referitoare la această Politică de Confidențialitate și Protecția Datelor sau la practicile noastre de colectare și utilizare a datelor personale, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact furnizat pe website-ul nostru.