Garanție

EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRARE TRANSPARENTĂ

 

La ASGT AUTO, ne-am angajat să transformăm procesul de cumpărare a unui autoturism într-o experiență transparentă și plină de satisfacții imediate.

Suntem dedicați să-ți oferim nu doar autoturisme de calitate, ci și încrederea că alegerea noastră este cea mai bună pentru tine.

Fiecare autoturism din showroom-ul nostru este selectat cu atenție pentru a asigura nu doar calitatea, ci și un nivel superior de satisfacție în fiecare kilometru.

Cu noi, nu cumperi doar un vehicul – primești garanția unui partener de încredere care este alături de tine în fiecare etapă a călătoriei tale către o nouă mașină.

motors_placeholder

CE ÎȚI OFERIM?

Factură și fiscal: Oferim transparență totală încă de la început. Primești factura și documentele fiscale pe loc, asigurându-ne că fiecare aspect al tranzacției este clar și în conformitate cu standardele legale.

Garanție fără limită de km și costuri suplimentare: Oferim fiecărui autoturism o garanție extinsă, fără limită de kilometri și fără costuri suplimentare pentru tine, cumpărătorul. Condu cu încredere știind că suntem alături de tine în călătoria ta cu mașina nouă.

Acte pentru înmatriculare definitivă: Ne ocupăm de toate detaliile pentru înmatricularea definitivă în România. Documentele necesare sunt pregătite și livrate, astfel încât să poți să te bucuri de noua ta mașină fără bătăi de cap.

Verificare tehnică riguroasă: Fiecare mașină este supusă unei verificări tehnice riguroase pentru a asigura calitatea și performanța. Suntem mândri să livrăm vehicule care să depășească așteptările tale.